2016. november 7., hétfő

Kedves Molnár elvtárs!

A valódi kérdés az, hogy mi lesz az országgal 2018 után!
A Fidesz nem a baloldali politikával vitte el a baloldali szavazókat, hanem tiszta demagógiával! A 2004 szeptember és 2009 áprilisa között zajló politikai agónia eltaszított minden olyan választót, a kormányon lévőktől, akik nem hitből, vagy élethelyzetből vallották magukat liberálisnak vagy baloldalinak. Ezen időszak politika és kormányzás paródiája, megölte az MSZP-t és az SZDSZ-t hatalomba juttató hitelesítő hálózatot. Ez a hálózat az MSZP – SZDSZ holdudvarában, csendben tette a dolgát, véleményezett, befolyásolt, vagy csak egyszerűen a piacon elmondta, hogy mit gondol. Az említett időszak tömegesen hozott olyan programokat, amelyekkel azonosulni nem lehetett. Ebből kiemelkedett az őszödi beszéd, ami lehetetlenné tette a hitelesítők mozgásterét. AAZ, hogy ezt ma, hogyan interpretálják mindegy, a lőtt medvét nem érdekli, mert az akkor elszenvedett arcvesztést nem lehetett helyreállítani, azzal az arrogáns politikával ami Őszödöt követte. Az emberek nem voltak és ma sem hülyék, akkor is átlátták, hogy a kórház bezárások ingatlan mutyikat készítenek elő, a felszerelt értékmegőrző széfekben nem a biztonságot látták, hanem a lenyúlást.
Az érték alapú politizálás tűnt el és csak utána a szavazó!
A ma legnagyobb problémája, hogy még kísérlet szintjén sem jön vissza ez az értékalapú politizálás, hanem helyette gumicsontokat dobál az ellenzéki elit, a potenciális szavazóknak.
A demokrácia, mint fő cél, azt a 23%-t a lakosságból egyáltalán nem érdekli, aki vagy minőségileg, vagy mennyiségileg éhezik, mert ők szimplán enni szeretnének, nem előválasztósdit játszani meg összefogásosdit.
A megnyomorított vidék nem a földről akart népszavazni, hanem csak egyszerűen a még dolgozni képesek munkát akarnak és biztonságot, a többiek meg esélyt és biztonságot.
A családok fő célja nem a választás Gyurcsány és Orbán között, hanem az ünnepek közös megélése, messenger vagy facetime nélkül.
Teljesen mindegy, hogy Mesterházy Attila, Molnár Zsolt, vagy Molnár Gyula mit gondol az előválasztásról, az összefogásról, a média szabadságról, mert addig nincs sem demokrácia, sem szabadság, amíg tele van az ország ipari és agrár proletárokkal, vagy csak egyszerűen megnyomorított emberekkel.
Az emberek azért választják még mindig Orbánt, mert ő kisebb rossz, bármilyen eddig felkínált variációnál!
Ne egymással nézzenek szembe, ne az legyen a fő céljuk, hogy melyikük bandája kerül a parlamentbe, hanem próbáljanak meg világos válaszokat adni arra az egyszerű kérdésre, hogy mi lesz veled Magyarország 2018 után?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése