2016. november 7., hétfő

Molnár Gyula MSZP kivégző, Gyurcsány Ferenc haszonélvező!

A senkik harca a semmin!

Az MSZP utolsó kongresszusa volt az első, amikor a küldöttek butábban reagáltak, mint a párt vezetése. A butaság sajnos összeadódott, amelynek következtében egy igazi „fideszes” forgatókönyv érvényesült. A pártot elfoglalta egy olyan csoport, amelyeknek semmi köze sincs a párt ideológiájához és érdekéhez és múltbéli értékrendjéhez.
 Amennyiben bárki azt gondolná, hogy a tereket elfoglaló csoport homogén nagyot téved!
A kongresszus legkiemeltebb híre az volt, hogy Botkát leváltották a választmány éléről, ezt követte, Tóbiás leváltása és csak ezután következett hajtás alatt Harangozó eltávolítása. Az elmúlt 28 év kongresszusai arányokat állítottak fel és teret adtak a párt rövid és középtávú érdekeit markánsan megjelenítő csoportoknak, úgy, hogy a pártot veszteség ne érje, nem hagyták kiszorítani az ellentétes véleményeket, viszont aktívan marginalizálták azt, ezzel lehetővé téve, hogy amennyiben fordul a kocka, vagy megváltozik az érdek visszaemeljék a fő áramlatba.
A júniusi kongresszuson egy igazi program nélküli személyi leszámolás történt, azokkal, akik a független erős MSZP-ben gondolkodtak, ehhez asszisztált és ezt hajtotta végre a kongresszus birka módon!
A puccs szervezői és végrehajtói Juhász Ferenc, Mesterházy Attila és Molnár Zsolt voltak, aki összekapcsolható Kunhalmi Ágnessel és Lendvai Ildikóval.
Molnár Gyula „hatalomra” került a pártban, program és határozott koncepció nélkül.
Molnár belépésével megkezdődött az MSZP vesszőfutása és tudatos felszámolása, azzal a Molnár által többször elmondott állítással, hogy őt erre a kongresszus hatalmazta fel, ez azonban a kongresszus határozataiban és Molnár Gyula programjában nem lelhető fel.
Az eseményekre a hétvége tette fel a koronát, amikor Molnár két dolgot emelt be a közbeszédbe, az MSZP megszűnésének nem időszerűségét, valamint a megfelelő körülmények között lebonyolítandó előválasztást.
Ezzel a lépésével nem tett mást, mint elnöki programjává tette Gyurcsány MSZP-t felszámoló célját.

Az utolsó balos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése