2017. február 22., szerda

Botka úgy is eléri a célját, ezért jobb, ha az MSZP nem árulja el Budapesten!


Botka nevű citromba harapott az MSZP budapesti vezetésének jelentős része, ez annyira savanyú lehetett, hogy még egy vicsorra sem tudták formálni a szájukat!Mióta a spanyol napsütésből erőt gyűjtött Molnár Zsolt, megpróbálta Botkát megpuccsolni egy neve sincs jogásszal, nagyot változtak az idők.


Kiderült, hogy Molnár hatalma erősen korlátos, sőt azt mondhatnánk, hogy nincs, ha számításon kívül hagynánk azt az egyszerű tényt, hogy Gyurcsánynak még van. Molnár Zsolt a mostanában szinte korlátlanul rendelkezésére álló szabadidejében, megpróbálja Budapestet eladni a DK -nak. Mocskos játék, de nem mocskosabb, mint az a 10 év, ami ebben a városban az MSZP nevében történt. Molnár Zsolt és Kunhalmi Ágnes a tartalom mentes, steril manipulációikkal odáig jutottak, hogy ha a talpasok nem tartanák a pártot, ők már régen kihívták volna a felszámolót.

Ceglédi Zoltán megírta a blogjában, hogy egyetlen veszély leselkedik Botkára, az, hogy a saját pártja viszi tálcán a fejét Gyurcsánynak.


Molnár, Kunhalmi, Lendvai és Kovács László, már régen ott álnak az üzlet előtt, ahol a tálcát be lehet szerezni. Botka elárulása és politikai lemészárlása az egyetlen lehetőség arra, hogy ezt a sehova nem vezető, áruláshalmazon keresztül gyakorolt befolyás üzérkedést még folytathassák.


Botka eljövetele veszélyt jelent a Fidesszel kötendő üzletetekre, az önkormányzati mutyikra, magyarul mindenre, ami létrehozta és fenntartotta a ma működő rendszert. Az a méltánytalan kisszerűség, ami a mai pártműködést áthatja, szükségtelen ahhoz a célhoz, amit Botka kitűzött.

Botka véget akar vetni a politikai mutyik, az elmagányosodott, értelmiségi háttér nélküli szervezeti működésnek, a belterjességnek, a kisszerű politikai alkuknak, a politikai hazudozásoknak, az átlátható manipulációknak. 


Botka nem akar még egy olimpiai szavazást az önkormányzatban, ahol a budapesti MSZP-sek kifelé azt mondják, hogy ellenzik az olimpiát, majd bent megszavazzák vagy tartózkodnak (lásd Horváth Csaba). Fújnak a 13. kerületre, mert ott folyik egyedül elvi alapokra fektetett politizálás, ez az a kerület, ahol tudni lehet, mi az, amit baloldalnak hívnak, és mi az, ami miatt rájuk szavaznak.

Botka, egy szerethető, szellemes, elkötelezett, célorientált, sikeres kormányváltó erő vezetője akar lenni!


A kisemberek, a talpas párttagok változást akarnak, sikert és lehetőséget arra, hogy újra emelt fővel járhassanak a városban, mert a baloldal vagy egyszerűbben, a kormányváltó erő megmutatja, mit jelent a 21. században a szolidaritáson is alapuló politika.


Botka okos dolgokról beszélt, mert tisztában van vele, hogy neki egy oldalra kell állítani a munkaadót a munkavállalóval, mert a kenyeret a munkaadó adja! Botka tudja, hogy beteg a nép és a gyógyuláshoz két egyszerűnek tűnő dolog kell, megfelelő orvosi ellátás és siker!


Siker a családoknak, siker a vállalkozóknak, a vállalatoknak, az iskoláknak, de tovább megyek még az óvodáknak is! Botka tudja, mit jelent a jog talaján állni, és azt is tudja, hogy ehhez oktatás, esély és sok-sok munka kell!


Na, ehhez kellene Molnár Zsolt úr mosolyogni, és nem a pártot Gyurcsánynak árulni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése