2017. március 20., hétfő

Közeledik a döntő ütközet, Botka vagy Gyurcsány?

A Gyurcsány szerelmeseket kivéve, mára már mindenkinek világos a képlet, hogy a magyar közélet két rákfenéje Orbán és Gyurcsány. A lényeges különbség abban van, hogy Orbán egy országot pusztít, Gyurcsány csak az ellenzéket. A Gyurcsány környezetébe szorult maradék értelmiség egyre agresszívabban támadja az MSZP-t amióta Botka színre lépett.

Meglepő, hogy a Gyurcsány mosdatáshoz neves liberális közszereplők is becsatlakoznak, elfeledve azt az egyszerű tényt, hogy Gyurcsány sem nem liberális, sem nem szocialista, ő kizárólag gyurcsányista, ami nem más, mint egy pszichopata nárcizmusa.

Gyurcsány hadműveleti eljárásokon keresztül próbál gyengíteni mindenkit, aki nem ért vele egyet, vagy nem azt akarja, amit ő.

Képtelen belátni, hogy nem értékteremtő, hanem lehetőségromboló, mozgástér korlátozó, szavazat minimalizáló.

Ahhoz nincs bátorsága, hogy külön méresse meg magát, mert tisztában van vele, hogy szűk csapatát kivéve, mindenki az erőre szavazna, amit most az ellenzékben, Botka képvisel!

Éppen ezért Botka, a puszta léte miatt lett Gyurcsány halálos ellensége!

Sajnos Gyurcsányt erősíti az MSZP budapesti vezetésének nem áttekinthető színfalak mögötti játéka, nem tisztázott viszonya Botkához, ami behozhat a pártba egy vidék – főváros konfliktust, amelyből egyedül Gyurcsány profitálhatna.

Ez azonban már Kunhalmi felelőssége, mivel ő maga felelőtlen, ebből adódóan a konfliktus könnyen bekövetkezhet.

Kunhalmi rendszeres kapcsolatot tartva a DK vezetésével nem kizárt, hogy két kapura játszva, vagy egyszerűen csak tudatlanságból, boríthatja Botka elképzeléseit.

A Botka – Gyurcsány háborúban ez nem kis kockázat, mivel tisztségénél fogva Kunhalmi rálát a fő folyamatokra, azt őt jól ismerők szerint ő nem szocialista, hanem egy szocialistáknál maradt DK-s.

Amennyiben Botka változatlanul jól tologatja, a politikai sakkbábúkat, akkor Gyurcsány és Kunhalmi politikai léggyé válhat, azt pedig tudjuk, hogy a sasok legyekre nem vadásznak.

Ugyan ilyen legyekké válhatnak azok a megégett, idős, szocialista volt vezetők is, akik nem érdekeltek sem Botka sem pedig a párt sikerében, hiszen siker esetén megszűnik a keverő és alku lehetőségük.

Érdekes politikai tavaszunk lesz!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése