2017. február 18., szombat

Botka rájött, Orbánt és Gyurcsányt egyben kell elküldeni a politika süllyesztőjébe!

Botka kitakarítja a Molnár alatt berohadt MSZP-t, hogy a párt részese lehessen egy civil összefogásnak!



Forrás: MTI

Az MSZP kongresszusán, Molnár Gyulát az MSZP öregjei, a Gyurcsányisták és a Fidesszel üzletelők manipulálták be a pártelnöki székébe. Molnár mindenkivel össze akart fogni és a zavaros és haszontalan előválasztást sem utasította el.

Elsőként Gyurcsánnyal egyeztetett, elfeledve azt a tényt, hogy Gyurcsánynak nem ország építő koncepciója van, hanem baloldalt romboló, DK-t maximalizáló.

Gyurcsány, Molnár Gyula gyengeségétől és az őt hatalomba segítők koncepciótlanságától vérszemet kapva, maga alá gyűrte az MSZP budapesti szervezetét, Molnár Zsolttal és Kunhalmival közösen. Horváth Csaba azonnal megkezdte a DK-val a tárgyalásokat és egy árulással felérő egyezséget kötött a DK-val.

Budapest benyelése után Gyurcsány, az MSZP elnökségének egy részének, valamint Lendvai Ildikó, Kovács László, Burány Sándor háttértámogatásával megérkezett Szegedre, ahol Botkának elmondta, hogy akkor lesz polgármester, ha ezt ő támogatja.

A támogatás árát is közölte, az egyik országgyűlési körzet átadása a DK-nak, valamint meghatározó jelenlét a közgyűlésben.

Vélhetően ez lehetett az a pont, amikor Botka meghozta a döntését, hiszen az ő jövője egybeforrott az MSZP és a baloldal jövőjével és a megújulás lehetőségével.

Az már hónapok óta téma, hogy a háttérben, hogy Molnár Zsolt, Rogánon keresztül üzleti és politikai ügyeket bonyolít, ami jelentős mértékben zavarta és zavarja a liberális értelmiséget és a baloldali befolyásos embereket, akik a párt környezetében tevékenykednek. Molnár mozgása lehetetlenné teszi azt, hogy a baloldal tényleges és hiteles résztvevője legyen egy Orbánt leváltani akaró civilekkel közös politikai mozgalomnak.

Botka azzal, hogy ma hadat üzent Gyurcsánynak, és ezzel az MSZP "árulóinak" és a magyar politikai közélet fekélyét okozó két problémával szembenéz, visszahozta annak a lehetőségét, hogy körülötte, az Orbán ellenes civil világ újra szerveződjön és létrejöjjön az a működőképes politikai erő, amelyik képes lesz Orbánt leváltani, valamint a győzelem után kormányozni.

A remény megjött, amelyet lehetőséggé, majd győzelemmé kell fejleszteni.

Botka vezetésével a szegediek létrehoztak egy élhető, modern európai várost, remélhető, hogy az országban is meg tuja valósítani ezt a világot és nem háborúzni fogunk Európával azon belül a szomszédinkkal, hanem a közös haszon érdekében együttműködni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése