2023. május 15., hétfő

Gyurcsánynak, a DK-nak és az eltévedt ellenzéknek!

Teljesítmény nélkül nem megy!

A DK az elmúlt fél évet arra használta, hogy az ellenzéki térfélen maximalizálja a támogatottságát, még azon az áron is, hogy több pártot a parlamenti küszöb alá küld. Egyetlen szavazót sem tudott megmozdítani a kormányoldalon, 25% körüli infláció és súlyos korrupciós környezetben! A DK megalakulása óta egy sértett magányos, de nem tehetségtelen ember bosszújának a terméke. Létezése alapvető akadálya az ország politikai rendszerének a megváltoztatásának. Dobrev Klára előtérbe helyezése semmit sem változtatott azon a tényen, hogy a DK plafon valahol 17% körül van a biztos pártválasztók körében, úgy, hogy közben minden esélyt elvesz a valódi ellenzéki összefogástól, valamint kizárja Orbán leváltását!

Gyurcsány a múlt és nem a jövő!

Egy karaktergyilkosság áldozata, nem az a hibája, amiért hibáztatják, hanem az abszolút elk*rt kormányzása, vezetői tehetségtelensége, miközben ő egy igazi demokrata. Politikai értelemben használhatatlan! Az ellenzéki vezetők még mindig hozzá mérik magukat, őt látják a veszélynek, miközben nem kellene mást csinálni, mint elfelejteni. A jövő szempontjából nincs és nem létezik!

Ezt belátni sosem fogja, mert a médiában való megjelenés a szereplés életeleme, kerüljön ez a magyar ellenzéknek bármennyibe. Ő nem akarja megélni a vagyona által biztosított jólétet, politizálni akar és visszatérni a hatalomba, a vágyott, vagy csak álmodott hatalomba.

A Gyurcsány a baj, de az ok az ellenzék koncepciótlansága, hit és ideológia nélkülisége, a 21. századi politika, gazdaság és társadalom nem értése, a Budapest központú gondolkodás kivetítése.

Orbán nem egy modern ember, de azt nagy biztonsággal lehet állítani, hogy érti miről szól a 21. század, az egyéni hatalomról és az elé emelt, de nem valóságos nagy társadalmi célokról. Ezekkel Orbán bőségesen ellátja a követőit, szinte odaláncolva őket magához és egy kígyóbűvölő biztonságával teszi ezt 2,5 millió választóval.
Orbán kitűnő politikai érzékkel az egyetlen valódi támogatója Gyurcsánynak, természetesen a maga eszközeivel, bent tartja a politikai körforgásban. Elemi érdeke, hogy még életben tartsa, mert fontos garanciális elem a hatalmának megtartásához.

A maradék ellenzéknek meg ébresztő, ki kellene menni a levegőre, megismerni a magyar társadalom valódi állapotát és képezni magát, hogy felfogja a 21. század politikai kihívásait és a működés rendszerét. Nem csak a vélemény fontos, hanem a meggyőzés is, valamint a kornak megfelelő eszközhasználat és üzenetek a lehetséges választóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése