2017. október 23., hétfő

Kunhalmi Ágnes a hülyeségben verhetetlen!

Én leszek az utolsó, aki Orbán rendszere mellett kiáll, de abban az első, hogy az ellenzéki értelmetlenséget leleplezze!

Nem elég, hogy a megjött eső elmosta a maradék vágyat az ellenzéki demonstrációhoz, a magát demokratikus ellenzéknek nevező csoportosulás sejtgyűlés tartott Nagy Imre háza előtt. Kunhalmi merész húzással történelem hamisításba kezdett és a NER rendszere és a Sztálinizmus között egy általa észlelt párhuzamot vont, vélhetően azzal a szándékkal, hogy ez a Fidesz szavazótáborát mellbe vágja.

Szerinte 1956 harcosai, hősei szomorúak lennének, ha látnák, hogy mivé lett az ország és, hogy ami ellen harcoltak, az van most.
"A Fidesz és a sztálinizmus közötti hasonlóságok:
• korrupció,
• minden tönkretétele,
• lopás,
• elnyomó rezsimet működtetése.
Különbségek:
Az egy külső elnyomás volt, a mostani meg belső, fontos, hogy ez magyar nép számára világos legyen."
- írja az Index

Kedves Ágika, azt öntől megszoktuk már, hogy, vagy és hülyeségeket beszél, röhögcsél, hiányos a tudása, de ez a történelem hamisítás egy nagyon új dolog és vélhetően önt és azt aki írta, mást nem érdekel. Először is azért, mert a Sztálinizmus idején ilyen hülyeséget senki sem mert mondani, azért mert amit mond az így tételesen nem igaz az Orbán rendszerre, az ön párhuzama minimum sértő Sztálin rendszerére! A Sztálin rendszer a maihoz képest nem volt korrupt, a rendszer borzalmas károkat okozott morálisan mentálisan és fizikálisan családoknak egyéneknek, ez vitán feléül áll, és tönkre is tette őket, azonban az iparban teremtett is, a társadalomban valós és értékes mozgásokat indított el, a lopás sem a Sztálinizmus sem a Kádár rendszernek nem volt sajátja! Az elnyomó rezsim Sztálini rendszere azonban semmilyen szinten nem kompatibilis a Fidesz mai rendszerével. A külső elnyomás igaz volt, de ma amikor a választók 50%-a a Fideszre szavazna hülyeség Sztálin rendszerét emlegetni!

Az ön beszéde sokkal inkább hasonlít egy társadalmat nem ismerő politikus fellengzős vergődésére, aki akkorát akar mondani, hogy legalább egy újságban megjelenjenek a szavai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése