2022. szeptember 16., péntek

Nem árnyékkormány kell, hanem fogyasztóvédelem, emberi élet!

Dobrev, Gyurcsány, Bajnai, csak a bajt keveri, az egyszerű választónak a dumáik nem hoznak semmit!

A pótcselekvés az ellenzék még létező rendszerein(némi túlzással) megint nem a valós problémákra irányul, hanem valami az érrtelmiség által érthető, de a népnek, az egyszerű választónak semmit sem jelentő irányba indult el.

Ma az emberek legnagyobb problémája nem a hatalom aroganciája és az ellenzék töketlensége, hanem a gázszámla, az áramszámla, a mindennapi bevásárlások ellehetetlenülése, a gyereke tömegeinek minőséget nélkülöző táplálása, az egyre feszítőbb roma probléma, a szegénység széleskörű elterjedése, a középosztály bezuhanása. 

A milliárdos csapat, Gyurcsány, Dobrev, Bajnai ebből semmit sem érez, nem is érti, sőt még nem is zavarja őket. 

A DK rohamra készül a létező és nem létező ellenzék ellen azzal a felkiáltással, hogy ők a legnagyobb ellenzéki párt! Igen 10%-l, egy politikai hit-gyüliként semmilyen alternatívát nem nyújtanak a választók tömeginek, csak feltételeket: bocsáss meg Gyurcsánynak és emeld a trónra, majd akkor eljöhet a kánaán. 

Primitív az egész, mint az elmúlt 15 év Gyurcsány mozgása, ezzel a lépéssel csak folytatódni fog egy nárcisztikus ember rátelepedési kísérlete egy szűk rétegre, ahonnan országosnak próbálják feltüntetni a nem létező sikereket.

Új ellenzék kell új vezetőkkel, új ideákkal, célokkal!

A régiekkel már nem megy, csak folytatódik a handabanda.

Ellenzéki forradalmi helyzet van, a felül lévők már nem tudnak irányítani a régi módszerekkel, az alul lévők pedig már nem kívánják követni őket! Talán az MSZP tesz egy kísérletet Komjáthival, új hangot és irányokat behozva, reméljük, várjuk, majd, talán kiderül, hogy az irány megfelelő-e. 

Az azonban már most is látszik, hogy pusztán a felbukkanása kiverte a biztosítékot a hitgyüliben, hiszen őszinte hang, feddhetetlen élet, munkából jön, a nép egyszerű és nehézsorsú gyermeke.

A szókimondás nem az elmúlt 30 év bevett szokása, a sumákolás, hazudozás, -mint ezt Gyurcsány mondta- ez volt a fő irány, a mindenkori hatalom népnyúzása na ez az igazi arca a volt politikusoknak, a volt kormányfőknek és siserehaduknak.

Elég volt Gyurcsányból, Dobrevből, meg Bajnaiból!

Nem árnyékkormány kell ide, hanem az, hogy a régiek menjenek az árnyékba! Adjanak egy esélyt ennek az országnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése