2017. április 4., kedd

Nem vagyok hajlandó, sem félni, sem megijedni!


Most sincs bennem félelem, mint ahogy eddig sem volt, korábban azért, mert tudatlan voltam, ma meg azért, mert tapasztalt vagyok. 

Nem hajolok meg ilyen sehonnani bitang emberek előtt, akik képtelenek megérteni azt, hogy egy ország és annak sorsa nem azonos azzal, amit ők tapasztalat és szív nélkül gondolnak róla. Kibírtuk Biszku Bélát, Münich Ferencet meg a hozzájuk hasonlókat, mivel ti sem vagytok rosszabbak náluk, meg nem is vagytok nagyobb politikai gazemberek, kibír a haza benneteket is. Még mielőtt azt hiszitek, hogy mi nekünk van félni, vagy rettegnivalónk elmondom, hogy tévedtek, mert nektek van, amiatt a pénzéhes gazemberségetek miatt, amivel elöntöttétek az országot.

Egyet megígérhetek, én is azok között leszek, akik fékezni fogják azokat a vad indulatokat, amelyek rátok fog szabadulni a nem is oly távoli pillanatban. A most fenyegetőző lelket elszörnyülködtető szövegeitek a parlamentben, mind egy vád irat lesz, egy valódi független ügyészség nyomozati dossziéiban.

Imádkozom ateista létemre, hogy a porig alázott bíróság kíméletes legyen veletek szemben és a vezetőik, Handó és a többiek, emberként élhessék meg életüket a szakmájuk távoli szegletében.

Nem kívánom, hogy a Fideszesek, szűkölő Szűrösök és Pozsgaik legyetek, csak azért mert porig aláztatok mindent, ami magyar, ami emberi, ami tudomány, ami egészségügy, ami oktatás, ami vállalkozói méltóság, ami állampolgári szabadság Most legyen gerincetek, ne a majd eljövendő hatalom kegyeit keresve próbáljatok élni egy élhető életet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése