2019. június 9., vasárnap

Az ellenzéki jelöltek közjegyző előtt nyilatkozzanak, hogy az elmúlt öt évben nem volt eltitkolt jövedelmük!


Gyurcsány Ferenc megkezdte Kálmán Olgával az MSZP fölszámolását!


Mikor Kálmán Olgát bejelentette a DK tudtam, hogy megkezdik a föl és leszámolást az MSZP-vel.

A jelet, szokás szerint az "ős MSZP-s" Lendvai Ildikó adta meg a választás után.

Ő hozta az MSZP nyakára Gyurcsányt, ő asszisztált neki, Hillerrel kéz a kézben, igaz mára a Hillerrel közös útjuk szét vált.

Gyurcsány fosztotta meg az MSZP-t a székházától a tőkéjétől és a szavazóitól. Ő máig hazudja, hogy szocialista érzelmei vannak, miközben velejéig liberális, (amivel semmi baj), csak a párt szavazói kellettek neki. Gyurcsány most egy népszerű médiaszereplővel akarja beverni az utolsó szöget az MSZP koporsójába, vélhetően sikeresen. Ha belehet, akkor tegye, nem ezt ellenzem, csak azt borzasztóan hazug környezetet amiben ezt meg akarja tenni.

Gyurcsány egy igazi gátlástalan politikus, akinél az adott szó, az ígéret csak addig ér valamit, amig a másikat erősebbnek, vagy erősnek látja. Az EU parlamenti választás veresége után, -hiszen az ellenzéknek kevesebb képviselője van mint öt éve-, amelyet a DK győzelemnek hirdetett ki, egyértelmű volt, hogy semmit sem fog betartani amit korábban igért, nem azért mert rossz, nem azért mert haragszik, hanem egyszerűen csak hazug, de az aztán a velejéig.

Maga mondta az öszödi beszédében,2006-ban hogy "Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."

Most sem történt más, végig hazudta az egész kampányt, elaltatta az ellenzéki pártokat, becsapta Karácsony Gergőt, azzal, hogy ne kampányoljon, akkor a DK támogatni fogja, majd ráhúztak egy igaztalan parkolási balhét, amivel gyakorlatilag ellehetetlenítették.

Most meg bedobták Kálmán Olgát, akinek tevékenysége kapcsán lett Simicska Lajos, demokrata és tiszteséges üzletember, az ellenzék megítélésében.

Kálmán Olga tette lehetővé, hogy Simicska miközben eladta a "vagyonát" Orbánnak, még közsajnálatnak is örvendett.

Simicska zsenialítása, hogy egy ilyen végtelen hiú emberrel, mint Kálmán Olga teremtette meg a hiteles nimbuszát. Kálmán Olga csodálatosan játszotta a Simicska kottát, amelynek a lényege az volt, hogy sehol se lehessen vagy morális, vagy egyéb okból összefogni a Jobbikkal. Ezzel végrehajtotta Simicska és Orbán programját, és részese lett a Fidesz immáron 3. 2/3-nak. Tette mindezt több milliós jövedelemért!

Az ellenzéknek végre fedhetetlen jelöltet vagy jelölteket kellene találni erre a fontos posztra, mint a Főpolgármesterség.

Mind a három jelölttől elvárható, hogy tegyen közjegyző előtt nyilatkozatott arról, hogy az elmúlt öt évben minden megszerzett bevételük után megfizették azt ami az államnak jár.

Amennyiben ezt nem tudják, vagy nem merik megtenni, akkor sajnos jelöltnek is alkalmatlanok!

Tiszta ügyeket és tiszta embereket akar a város, nem pedig egy ilyen TV népszerűségre épülő újabb Gyurcsány hazugságot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése