2017. április 30., vasárnap

Ha Polt dolgozna, börtönöket építene az ország, nem stadionokat!

Tarsoly csak a minta, ő az etanol, rajta volt látható először, hogy a börtönbe zárt politikus mekkorát változik, akár az előzetes letartóztatástól! Szemmel láthatóan a hatalmon lévők egyes tagjai már börtön közeli vagy börtönviselt állapotban vannak. A sorsuk össze van kötve egy Polt nevezetű kamu főügyésszel. (Polt, ha végezné a dolgát, nem stadionokat, hanem börtönöket építene az ország)
Gál Roland, Tarsoly Csaba, Mengyi Roland, Veress Áron, ki lesz a következő?

Rogán meg olyan állapotban van, amilyenbe csak egy megcsalt, felszarvazott férj, vagy egy börtönben kislánynak nézett politikus kerülhet!

Van még két lehetőség, amelyek jelen esetben kizártak még, az hogy lelkiismereti problémái lennének a főnöke elvárásaival, illetve parancsaival kapcsolatban, vagy a főnöke szólt neki, hogy le lesz tartóztatva!

Az a városi pletyka, ha van 50 milliód és azt beviszed a mezőkövesdi politikus rendszerébe, akkor nyugodtan csalhatod az Áfát-t nem kell számítanod ellenőrzésre!

Ha igaz miért nem lépnek, ha nem igaz, akkor miért nem tesznek közzé egy közleményt, hogy a tisztességes Áfa alanyok megnyugodhassanak.

Az már csak hab a tortán, hogy egy festékes lufiért, ami a Fidesz székházra lett dobnak, közmunkára ítélnek, eljárási hibák tömegét megejtve, de szarházit, aki emlékművet gyaláz, mindenki mosdatni kezdi főleg azok után, hogy egy szimplán csecsen származású szeszkereskedő megfenyegeti. A szeszkereskedőnek a haj szála sem görbül, az egyszerű állampolgár meg kap 70 000 Ft büntetést egy szabálytalan kanyarodásért.

Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ki fog majd rendet rakni ebben a szörnyű, bűn rengetegben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése