2018. január 10., szerda

Összefogott a Fidesz egyik zsebe az MSZP egyetlen zsebével?

Hatalmas probléma van az atomerőművel Pakson, mert 1,4 mm-t billent, több mint 30 év alatt.

Szörnyű, égbekiáltó probléma, különösen akkor, ha mérlegre tesszük azon politikusoknak  -politikai pártoktól függetlenül - a  heresüllyedését az elmúlt 30 év alatt, akik ebből a marhaságból ügyet csináltak.

Ezen utóbbi adat mivel politikusokról van szó, lehet államtitok.

A Fidesz gázosai megtalálták az MSZP gáz-osait, akik nem átallottak egy belső fórumon odáig elmenni, hogy a gáz megújuló energia, mivel azonban a többség még nincs a gázosok zsebében, ezért a józan eszüket nem vesztették el, így ez a programból kimaradt.
A gázvezetékek gazdái, a Fideszhez köthető MET tulajdonosai, ezért az ő érdekük, hogy ne épüljön Pakson atomerőmű, hanem helyette gázos erőművek épüljenek. Bizonyára ők küldtek be a rendszerbe néhány napraforgómagot a szocialistáknak, hogy rágcsálják, annak reményében, hogy akár egy zacskóval is kaphatnak.

Aki a szociknál a gázerőművet erőlteti, az vélhetően ezt a szotyit eszi.
Megy a duma, hogy az Unióból lehet gázt beszerezni, ami csökkenti az orosz függőséget. AHA, ez ennyi, csak az igazság az, hogy vagy norvég, vagy holland, vagy USA LPG gáz van, de ami igazán van, hát az orosz gáz, csak mivel Európa más országai jobb feltételekkel kapják a gázt, mint mi, onnan lehet orosz gázt olcsóbban venni.

Az igazi döntés nem más, mint OROSZ, vagy OROSZ, ezt a döntést láthatóan Putyin meghozta, tehát OROSZ!

Pakson a kérdés nem több és nem kevesebb, mint a lét, vagy nemlét! Tolna-megye és egy térség sorsa múlik a döntésen, vajon elindul az enyészet irányába az a műszaki kultúra és tudás, ami ebben a térségben létrejött, vagy megújul, és újra erőre kap. Természetesen egy országra ható gazdasági döntésnek csak egyik eleme lehet egy térség sorsa!

A józan ész döntsön, ne néhány személy pillanatnyi érdeke!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése