2017. november 20., hétfő

Bajban Molnár Gyula és Mesterházy Attila, mert Gyurcsánynak csak az árulás kellett, a következményekből nem kér!

Az eddig háromfős DK-val tárgyaló delegációt kibővítette az MSZP vezetése újabb két fővel, hogy létrejöjjön a megállapodás, írja a Magyar Nemzet. 

Információnk szerint a felkérést Tóbiás József a párt előző elnöke nem fogadta el, ezért a delegáció csak egy fővel Mesterházy Attilával bővült. Véleményem szerint a mai helyzetben akár a párt összes tagja része lehetne a delegációnak, mert a DK-t és elsősorban Gyurcsányt nem fontos a delegáció darabszáma, sem a nevek, mivel az érdekeik már messze túl vannak a pártot eláruló, és az MSZP-t, tálcán Gyurcsánynak felkínáló Molnár Gyula, Kunhalmi Ágnes, Mesterházy Attila érdekein.  

A Botkával történt leszámolás után megszűnt a közös érdek! A párt további gyengítése elsősorban a DK és Mesterházy érdeke, aki ez által előre akarja hozni a Molnár Gyula elleni támadást, előkészítendő a leváltását és a helyére lépését.

Az MSZP, Mesterházy és Gyurcsány közös áldozata!

Az világosan látszik, hogy minden lépés megfelel Gyurcsány forgatókönyvének, amelynek az a lényege, hogy a DK legyen a legerősebb ellenzéki párt a demokratikus oldalon, még azon az áron is, hogy Orbán leváltásának esélye teljes mértékben eltűnik.

Az MSZP elnöke és néhány társa, láthatóan megtesz mindent annak érdekében, hogy egyetlen értelmezhető üzenetet se küldjön azoknak a választói csoportoknak, amelyeknek a szavazataira számíthatna.

Azt hiszik, hogy a szűk, de agresszív média és a választócsoportok elvárásának meg tudnak felelni az összefogásosdival, pedig az ország lakóit érdeklő valódi problémákkal kellene foglalkozniuk. A „fizetésemelés”, és a „fizessenek a gazdagok” óta egyetlen gondolat sem tört fel az MSZP környezetéből, a DK is csak a határon túliak szavazati jogával kapcsolatos, az egész magyar társadalmat megosztó és aljas megnyilatkozással tudott előrukkolni.

Amennyiben ez a koncepciótlan és gondolattalan összefogás program nem ér véget rövid időn belül, akkor ez azt eredményezheti, hogy Orbán Viktor áprilisban földindulásszerű győzelmet arathat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése