2017. november 2., csütörtök

Az MSZP az árulás taknyán csúszik be a végzetbe!

Molnár Gyula, Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila gőzerővel készíti elő az MSZP és DK egybeolvadását!

Az MSZP maradék önvédelmi képességének felszámolásán dolgozik Molnár Gyula, Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila, hogy előkészítse az MSZP és a DK pártegyesítését. Ez a lépés pontosan megfelel Gyurcsány pártprogramjának, amely szerint a 2018-s választás után az ellenzék vezető pártjává és a demokratikusnak nevezett ellenzéki frakció vezetőjévé kíván válni.

Az MSZP nevezett vezetői ezt készítik elő az egyéni kerületek elosztásával, a koordinált indulás kidolgozásával. Mivel nekik az MSZP-hez valódi ideológiai kötődésük nincsen, ezért csak és kizárólag arra koncentrálnak, hogy személyük és néhány patronáltjuk akár a párt országos listáján, akár a koordinált egyéni választó kerületekben megfelelő helyre kerüljenek.

Azonban a három vezető sem egységes, mert Molnár Gyula és Kunhalmi Ágnes a DK iránt minden szempontból elkötelezett, Mesterházy azonban arra játszik, hogy a közös tevékenységük során Molnár Gyula meggyengüljön és ő visszajöhessen a maradék párt elnökének, úgy, hogy az utolsó pillanatban a pártegyesítés előtt az MSZP-ben pártszakadást hajt végre.

Botka jól érzékelte, hogy árulók vannak a pártban csak azt nem, hogy hol és kik! A pártot nem a Fidesznek adták el, mert nem is venné meg, mivel nincs olyan eleme, ami nekik értéket jelentene. A pártot a DK-nak árulták el és nem is pénzért, hanem egyszerűen kicsinyes személyes boldogulásért.

Az egész folyamat egyedüli vesztese maga az MSZP lesz, mert a 18-s kampányban Gyurcsány elveszi az identitását, valamint a pártot túlköltekeztetik, így annak ténylegesen nem nagyon látszik a gazdasági lehetősége, hogy az MSZP talpon maradjon, ha ez a politika folytatódik, azonban Mesterházy még a romokban is lát esélyt magának és néhány hívőjének. A kár már beállt, a folyamatot beindították, a kérdés csak az, lesz e néhány ideológiailag elkötelezett és cselekvőképes ember ,aki ezt meg tudja akadályozni.

Ha nem akkor jó volt veled MSZP, kár érted, különösen azért kár, mert a kimúláshoz vezető úton nem harcban mész végig, hanem az árulás taknyán csúszol be!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése