2017. október 31., kedd

Viktor! Nyugodj meg, neked már örökre ennyi!

Vergődik az ellenzék, gátlástalanul járatja le a DK az MSZP-t, a Botkát kiiktató Gréczy Zsolt egyenes adásban buktatatja meg immár a második MSZP-s miniszterelnök jelöltet, az MSZP egyik vezetőjét.

A feladat végrehajtás alatt van, a kérdés csak az, ki adja a megbízást, kiszabja meg, hogy hol a határ? Valami ócska játék, vagy tudatos bosszúállás, vagy csak egyszerűen a jelenlegi hatalom bebetonozása? Kérdés nincs, mert minden nap mást lehetne kérdezni, oly értelmetlenül és céltalanul, hogy az már fáj.

Az MSZP elnöke oly mértékben teljesít a DK elnökének, hogy az már a Fidesznek is árt!

A Viktor ezt már nem akarhatja, hiszen neki erős, értelmes, de kisebbségben lévő ellenzék kell, mert csak így tudja kézben tartani a saját pénzre éhes siserahadát.

Van egy hatalom, amely talán már magától is szabadulna, fogva tartja az országot, eszközöket nem válogatva nyomasztó gazdagságra tett szert, amely gazdagság már önmagában is kockázatot rejt. A köz tulajdonát sosem vitték még el ily' mértékben, ennyi ember, szervezet, szeme láttára, és ennek ellenére még mindig egzisztálnak, és vélhetően fognak is.

Mi a titok?

Olyan pofon egyszerűnek tűnik, ha lecsupaszítjuk a rendszert, hogy már hihetetlen. Az élet nem ilyen, amilyennek látjuk, nem így osztja a lapokat, akkor vajon mi van, vagy vajon ki van, és ha van miért?

Bármennyire is töröm a fejem, csak három dolog jut eszembe, a hatalomgyakorlók tehetsége és az ellenzék tehetségtelensége, vagy az árulás.

Botka jó helyen kereste az árulást, az MSZP vezetésében, de nem jó embert talált meg, mert akit megtalált, annak nem volt érdeke a párt gyengülése, hiszen akkor ő is gyengült.
Az érdek az elnöknél és annál van, aki elnök akar lenni! Ők akarják Gyurcsányt, a közös listát, a két párt egyesülését!

A szavazók meg eldöntik, hogy ebből mire van szükség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése