2017. október 27., péntek

Miért inkább Orbán, mint Gyurcsány?

Az igaznak tűnik, hogy Orbán leváltásával az ország majd 70% egyetért, de az is igaz, hogy ez a 70% nem kér a DK, MSZP, Gyurcsány, Molnár politikából!

Miért is kérne?

Az egykulcsos adó a pénzeseknél, pénzt hagyott, a pénzesek jelentős nyugdíj befizetéseket tehetnek, felső plafon nélkül, erősödött a nemzeti öntudat, a határon túliak sosem voltak ennyire kiszolgálva. Aki járja az országot rengeteg mozgó toronydarut lát, épül az ország. Megindult a bérek emelkedése, a munkába járás új buszokon, vonatokon történik, gombamód szaporodnak a P+R parkolók, kulturált körülményeket biztosítva a munkába járóknak. Oscar-díjas film készült állami támogatással, a Művészeti Akadémia hatalmas nyugdíj kiegészítéseket ad, épül az állatkert, a Városliget, új múzeumok, kiállítóterek készülnek. Az egyetemekről levették a PPP programok gazdasági terheit, szaporodnak a kollégiumok, új oktatási terek. Az ország kerítéssel körülvéve, nyugodtan aludhatunk, járhatjuk a világot, mi kellene még, hiszen úgy lehetsz egészséges, ahogy akarsz, vagy, ahogy tudsz, ha az iskola nem megfelelően tanítja, a gyerekedhez magántanárt fogadhatsz, nem kötelező az újságok megvétele a televízióban is azt a csatornát nézheted amelyikhez kedved van. Az internet szabadsága téged is szabaddá tesz!

Ehhez Gyurcsány mit tenne hozzá? Hazudná az egészségügyet! A kórházakat ő akarta eladni, bezáratta a Pszichiátriai Intézetet, a Szabolcs utcai kórházat, vidéki kórházakat, széfet adott műszer helyet! Jönne a megszigorítás, az adók emelése a pénzed átvándorolna az államtól a bankárok zsebébe, a gázszerelő helyett jönne egy másik gusztustalan majom, a többkulcsos adórendszerrel, rendesen lefosztanának, a stadionok kigazosodnának, a sportklubok bezárnának, nem lennének világversenyek, és Putyinnak sem lenne kedves embere. Paks így is úgyis megépülne, csak mások próbálnák ellopni azt amit, ellehet. Hallgathatnánk, hogy ellehet menni az országból, meg az öregedő feleségekkel kapcsolatos hím soviniszta dumákat, lenne néhány bejelentés, hogy ki a meleg és ki nem, az egyházak meg elesnének az extra iskolatámogatástól, tehát azonnal belépne a Gyurcsányi káosz!

Jöhetne az újabb nyócévezés! Gréczy Zsolt bearanyozná az egünket, minden mező zöldebb lenne, csak a kórházak rekonstrukciója állna le, s közben ugyan annyian halnának meg fertőzésben!

Hát ennél még Orbán is jobb pedig hányingerem van, ahányszor látom, azonban Gyurcsánytól hánynom is kell, ugyan úgy mint a kedves népnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése