2017. június 9., péntek

Orbán labdarúgása = NEMZETI ALJASSÁG!

Döbbenet! Andorra a magyar labdarúgást az elpocsékolt 100 milliárdok sorsára juttatta, a becstelenség sorsára.

A NEMZETI ALJASSÁG, amellyel Orbán az országot kisajátította és a labdarúgást a fekete ingatlan biznisz, a teljesítmény nélküli bérek, gátlástalan sportvezetők szabad-rabló bandájának kezére juttatta! 

Csak azt nem értem, mit keres ezek között az esztelen banditák között Csányi Sándor, akitől minden távolabb áll mint a teljesítmény nélküli bérek kifizetése!

Csányi egyetlen nap alatt többet tett Magyarországért, mint ez a labdarúgó banda Orbánostól, egész életében, hogyan tudja elviselni, hogy ez a Csuti Törpe rángassa, beleégesse ebbe gazdasági, politikai szennybe.

Szörnyű lehet azoknak a tisztességes embereknek, akik a labdarúgással foglalkozva naponta szembenéznek azzal a gátlástalan randalírozással, amit a labdarúgás jelent. Kemény munkát végeznek sokan nap mint nap kisstílű fizetésekért, sport és ifjúságszeretet miatt.

Sportegyesületek százai gazdálkodnak kevesebből, mint amennyit egy-egy ilyen lyukas lábú focigyalázat kap azért, hogy a hazáját lejárassa!

Betegek rohadnak a kórházakban, fertőzést kapnak már a műtő előtt, szegényeket, hagynak áram és élelem nélkül, a hátrányos helyzetűek élnek a legkisebb remény nélkül, de ezek a féllábú töketlenek csak nyelik a pénzt, mint a Panama-csatorna, semmi sem számít csak az, hogy Orbán foci mániája, pénzzel, látvánnyal ki legyen elégítve. 

Mikor lesz vége ennek!

A meccset eldöntő gól:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése