2017. május 4., csütörtök

Ki fizette a Medián legújabb politikai elemzését?

A Medián az a „kutató intézet”, ahol megfelelő összeg ellenében a kapott eredmények a politikai célnak megfelelően kozmetikáztatható.

A mostani „kutatásuk” eredménye olyan, mintha a Jobbik gazdasági körei finanszírozták volna, hiszen olyan mértékben tér el a többi kutató adataitól, ami már nem magyarázható.

A Medián ilyen viselkedése nem újszerű, 2013-ban simán bemérték Bajnait 14%-ra amivel gyakorlatilag megteremtették az alapját a nem létező pártok összefogására ,az akkor 30% körül álló MSZP-vel. A végeredmény ismert! A mostani mérés lényege, hogy a Jobbikot második erőnek pozícionálja, a DK-t és az LMP-t felhúzza, az MSZP lent tartja, amivel két folyamatot akar erősíteni, az egyik a Jobbik második politikai erővé pozicionálása, a másik egy összefogás-t az MSZP-DK-LMP között, ami gyakorlatilag az MSZP halálát jelentheti 2018 után.

Simicska képességei messze megmutatkoznak a számokban, az ő célja az, hogy bármi áron elérje, hogy a Jobbik egyedül birtokolja a képviselők egyharmadát a parlamentben, akkor ezzel Orbánt alkura tudja kényszeríteni, mind gazdasági, mind pedig politikai ügyekben. A parlament kétosztatúvá válna ezáltal, és ez lenne a vége az így létrejött két párton kívüli politikai erőknek!

A Medián nem finnyás, ő élni szeretne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése