2017. május 1., hétfő

A CÖF olyan Orbánnak, mint a szerves trágya az almásnak!

Ezt az elvetélt Lomnici csemetét nem tudom mire és hogyan nevelte az apja, de ha a volt főbírónknak csak ennyire tellett, akkor már Handó előtt is bajban voltunk.

Ez a félbevágott szellemi kerti törpe teleböfögi az országot érthetetlennél érthetetlenebb, beteg gondolataival. Azt értem, hogy ezekre és magára a cselekedetre miért van szükség, mert ő is eszköze annak az ellenségképzésnek, amire Orbán politikája épül. Azonban, ha arra gondolunk, hogy az apja az egyik legmagasabb közjogi méltóság volt és a környezetében ezek a bűzös gondolatok ideológiává fejlődhettek a fia fejében, akkor elképzelhető, hogy miről beszélhettek akkor, amikor az asztalnál együtt ültek.

Amennyiben ezek a gyerek gyökerei, akkor apját hogyan lehetett kinevezni egy, a társadalom morálja szempontjából fontos szervezet élére, valamint milyen alapon kapta meg az antirasszista díjat?
Lomnici Zoltán 2010. március 31-én, az akkor alakult Emberi Méltóság Tanácsa nevű nemzetközi civilszervezet elnökeként 2011-ben megkapta a Radnóti Miklós antirasszista díjat.

Tanulmányai alapján egy művelt, világot látott ember rajzolódik ki, akiben meg van a tudás és értés képessége, de megnyilatkozásai alapján közelebb áll Apró Antalhoz, mint a kulturált Európához!

Azonban létezik két másik forgatókönyv is, aminek alapján ő már az Orbán utáni időszakra pozicionálja magát és esélyesként indulhat egy, a Fideszt megújító politikával.

A mocskos száj a bázisnak kell, mert náluk van a szavazat!

A másik, hogy ő is mint a főnöke, az orosz titkosszolgálat foglya, ami azért feltételezhető, mert az általa használt információs oldalak erre utalnak.

A fő üzenetei:

“Át kell világítani azt a 226 EP-képviselőt, akik a DC Leaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint Soros György támogatását élvezik.”
A nevezett DC Leaks az a weboldal, amit az amerikai titkosszolgálat szerint az orosz testvér-szolgálata hozott létre, hogy ott helyezhessék el azokat a kétes hitelességű dokumentumokat, amiket az alkalmazásukban álló hackerek szereztek és adott esetben – ha szükséges volt – fazoníroztak át.

Lomnici amúgy kétkedésének adott hangot azzal a ténnyel szemben is, hogy Soros Györgyöt meghallgatták az általa alapított egyetem ügyében, mert szerinte ez olyan, mintha :
„Cicciolinát kérdeznék erkölcsi kérdésekről. Vagy mintha a tömeggyilkos Anders Breiviket kérdeznék élet és halál dolgairól.”
A fenti gondolatokhoz nem kell kommentár és nem is kommentálhatóak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése